1
0187 485 766

Bedrijfsverhaal

Bijna een eeuw in zand en grind

 

Zand- en grindhandel M. van Zanten is in 90 jaar uitgegroeid tot dé leverancier van zand en grind voor Goeree-Overflakkee en ver daarbuiten. Voor zowel particulieren als voor professionele oplossingen. Sinds 1925 is M. van Zanten vier generaties verder. Onder elke generatie ontwikkelde het bedrijf zich verder in haar aanbod en dienstverlening. Naast de basisproducten zand en grind verzorgt M. van Zanten sinds enkele jaren ook transport- en overslagdiensten. Met een compleet wagenpark, de nodige kranen en een gemeentekade ter beschikking voorziet M. van Zanten in uiteenlopende transportvraagstukken.

 

Door de jaren

Bijna een eeuw geleden stapte binnenvaartschipper Krijn van Zanten in Den Bommel aan wal en begon met de zand- en grindhandel. In 2006 verhuisde het bedrijf van Den Bommel naar een eigen terrein in Middelharnis. Centraal gelegen en op korte afstand de beschikking over een gemeenteloswal aan de haven. Deze jaren hebben hun ‘zandsporen’ nagelaten op Flakkee onder vrijwel alle wegen. Met de recente overname van overslagbedrijf Breskens is M. van Zanten verdubbeld in bedrijfsomvang. Zo is transport en overslag naast zand en grind een belangrijke pijler geworden.

 

Businesspartner

In het gedreven familiebedrijf staat kwaliteit door service centraal. Samen met een breed productaanbod maakt deze gedrevenheid M. van Zanten tot een perfecte businesspartner. Dankzij korte lijnen en een flexibele houding, kan snel worden ingespeeld op verschillende vragen. Een uitdaging pakt men graag beet. Met een frisse blik worden maatwerktrajecten efficiënt ingevuld, gebruikmakend van de jaren lange ervaring.

 

Ook de komende jaren zal M. van Zanten zich blijven ontwikkelen, daar waar de markt en de klant dat vragen. Optimaal ondersteunend, met betrouwbare kwaliteit, flexibel en volgens een hoge servicegraad.