1
0187 485 766
Terug naar overzicht

Een nieuwe kraan bij M. van Zanten voor laden, lossen én graven

MIDDELHARNIS – Het jaar start voor M. van Zanten met een uitbreiding van het assortiment Kranen. Een Caterpillar-kraan voor zowel laden en lossen van schepen, als voor grondverzet. Door het grote bereik van 16,5 meter, eigen gewicht van 40 ton, hoge capaciteit en rupsbanden is deze kraan inzetbaar op alle terreinen: zowel op een verharde weg als op onverharde, moeilijk begaanbare ondergronden.

Multi-inzetbaar

“Deze kraan wordt op onze eigen dieplader vervoerd,” vertelt Machiel van Zanten, “en daarom kunnen wij snel ter plaatse zijn.” Zowel een grijper als een graafbak kunnen aan de giek bevestigd worden. Waar M. van Zanten in haar huidige werkzaamheden zich vooral richt van op- en overslag van bulkgoederen uit schepen, kan deze kraan ook voor diverse andere werken worden ingezet. Bijvoorbeeld voor het ontgraven van bouwkuipen, baggeren van watergangen en het uitgraven van (parkeer)kelders.

 

Uitbreiding bedrijfsactiviteiten

“Hiermee hopen wij onze bedrijfsactiviteiten verder uit te kunnen breiden.” vervolgt Machiel. “Door het toenemende probleem van ruimtegebrek in de Randstad, wordt er meer en meer gekozen om de hoogte en diepte in te gaan bij bouwwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het faciliteren van parkeergelegenheid door de aanleg van kelders. Hier komt veel graafwerk bij kijken en deze kraan is uitermate geschikt voor deze werkzaamheden.”

 

Deze specifieke kraan en verschillende grijpers en bakken zijn tevens te huur inclusief machinist.
Voor meer informatie over deze kraan en de dienstverlening van M. van Zanten, kunt u contact opnemen met Machiel van Zanten op telefoonnummer 0187 – 48 57 66. Een mail sturen kan ook naar info@mvanzanten.nl.