1
0187 485 766
Terug naar overzicht

Nieuwe bulk en stukgoed opslagmogelijkheden bij M. van Zanten

MIDDELHARNIS – Sinds kort beschikt M. van Zanten over een eigen opslagloods met een capaciteit van ruim 4.250 m2. De loods sluit aan op het buitenterrein achter het hoofdkantoor en is tevens bereikbaar via de Lorentz. Met deze loods biedt M. van Zanten de gelegenheid tot tijdelijke en permanente binnenopslag van bulk en stukgoed.

 

Als uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten heeft M. van Zanten een aangrenzende opslagloods in gebruik genomen. De loods is verdeeld in vier ruimtes geschikt voor onder andere de opslag van stukgoed zoals pallets, big bags en balen. De loods is eveneens in te delen met betonnen legoblokken waardoor de opslag van bulkgoed mogelijk is. De laad- en lossluis in het midden van de loods heeft een eigen in- en uitgang direct op straat waardoor binnen laden en lossen mogelijk is.

Praktisch en compleet

Volgens directeur Machiel van Zanten sluit deze opslagmogelijkheid perfect aan op de bestaande diensten van Van Zanten. “Toen de loods vrij kwam zagen we direct de meerwaarde van deze gigantische opslagruimte voor onze klanten” legt Machiel uit. “Wanneer we schepen laden of lossen op onze nabijgelegen kade, is er soms behoefte aan opslag. Dit konden we tot voorheen niet zelf, althans niet binnen. Met deze loods staat het bulk- of stukgoed droog en beschut. Dat maakt onze dienstverlening in op- en overslag compleet en voor de klant is het wel zo praktisch dat hij bij één partij terecht kan.”

 

Voor meer informatie over deze nieuwe opslagmogelijkheden en de combinatie met onze dienstverlening in laden en lossen, kunt u contact opnemen met Machiel van Zanten op telefoonnummer 0187 – 48 57 66. Een mail sturen kan ook naar info@mvanzanten.nl.