1
0187 485 766

Opslag Bulk en Stukgoed

Voor op- en overslag van bulk- en stukgoed is M. van Zanten de ideale partner in Middelharnis en omstreken. Een eigen opslagloods met een capaciteit van ruim 4.250 m2 biedt ruimte voor de opslag van pallets, big bags, balen, en met behulp van betonnen legoblokken ook voor bulkgoed.

De opslagloods is verdeeld in vier ruimtes waarvan de grootste ruimte van 1.850 m2 inmiddels verhuurd is. Op dit moment zijn twee ruimtes van 750 en 1.000 m2 direct beschikbaar voor onder andere de opslag van stukgoed zoals pallets, big bags en balen. De loods is eveneens in te delen met betonnen legoblokken waardoor de opslag van bulkgoed mogelijk is. De laad- en lossluis in het midden van de loods heeft een eigen in- en uitgang direct op straat waardoor binnen laden en lossen mogelijk is.

 

Wanneer er bij het laden of lossen van schepen behoefte aan opslag, kunt u bij Van Zanten terecht voor een totaaloplossing. Met deze loods staat uw bulk- of stukgoed droog en beschermd. Profiteer van onze complete dienstverlening in op- en overslag en informeer naar de mogelijkheden.

contact button