1
0187 485 766
Terug naar overzicht

Feestavond + Open dag

21 en 22 september 2018

Op vrijdag 21 september hielden wij een feestavond voor een groot deel van onze Transport & Overslag B.V. klanten. Hier kon men wat eten, drinken en genieten van live muziek van het zing duo 2Lounge. Deze avond hadden wij nog een speciale onthulling voor onze klanten, onze nieuwste en tot nu toe grootste kraan, de Sennebogen 850M. Directeur Machiel van Zanten verraste iedereen nog met een bijzondere/onverwachte speech. Deze avond stond Stichting Vrienden van Carmen ook bij ons, onze klanten konden mee doen aan een verloting om voor 1 dag een kraan incl. bediening en brandstof te winnen. Hierbij hebben ze een bedrag van €3.214,- opgehaald. De uiteindelijke winnaar Wim Buijs van Buijs Groot-Ammers Overslag B.V. vond het super dat hij gewonnen had maar heeft toch besloten dat hij het een beter/mooier idee vind dat wij een bedrag naar de Stichting Vrienden van Carmen overmaken. Dit wordt een bedrag van €1000,-. Wij vinden dit natuurlijk ook een heel erg goed initiatief.

De volgende dag, zaterdag 22 september hielden wij een open dag voor iedereen. Omdat het terrein en de schuur toch al opgeruimd waren en alles al klaar stond van de vrijdag kon een open dag er nog wel achter aan. Op deze dag waren er verschillende demonstraties met kranen te zien. De mensen konden lekker iets eten en drinken en waren er voor de aller kleinste een paar springkussens en een zandbak. We hadden deze dag een tafel met kleurplaten van onze Volvo FH16-750 PK, deze konden de kinderen inkleuren en voor een bepaalde datum inleveren. Hiermee maakte ze kans om een cadeaubon van T-Toys Dirksland winnen. Op deze dag was Kika hier aanwezig, voor hun hadden we nog een verloting verzonnen. Voor in de zandbak hadden we speelgoed gekocht en omdat wij dat na deze dag toch niet meer zouden gebruiken hebben we dat verloot voor Kika. Hiermee hebben zij een bedrag van €325,- opgehaald. Inmiddels is al het gewonnen speelgoed al verloot en opgehaald. Kika heeft zelf met hun kraampje ook nog een mooi bedrag opgehaald deze dag. Aan het eind van de dag had ons personeel nog een mooie actie voor beide goede doelen verzonnen, Kika en Vrienden van Carmen. Zij hebben besloten allemaal 1 of een paar vrije dagen te doneren aan hun. Hiermee krijgen beide goede doelen allebei de helft van dat uiteindelijke totaal bedrag. Helaas hadden we deze dag niet zulk best weer, maar ondanks dat is het toch nog druk geweest!

Al met al 2 hele leuke/bijzondere dagen, iedereen die aanwezig was heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid en interesse in ons bedrijf!

Tot slot willen wij de volgende 2 bedrijven in het bijzonder nog even bedanken. Zonder hun was het allemaal niet zo super verlopen als nu. M4events & Catering, Michel Landzaad heeft deze 2 dagen al het eten en drinken verzorgd bij ons en Happy Music / Happy Weddings, Ab en Maritha van der Valk hebben deze 2 dagen voor de aankleding, het licht, de muziek en het geluid gezorgd. Nogmaals bedankt!