1
0187 485 766
Terug naar overzicht

Nieuwe Volvo FH16 trekker voor Van Zanten

M. van Zanten heeft'em!

Het is de sterkste Volvo van Goeree-Overflakkee: de nieuwe Volvo FH16 van Van Zanten is uitgerust met 750pk, kruipversnellingen en Dynamic Steering. Geschikt voor de zwaarste klussen. Daar weten ze bij Van Zanten wel raad mee.

De nieuwe trekker werd eind september feestelijk ingewijd en is inmiddels regelmatig gespot in en om Middelharnis. “Het is een prachtige aanwinst voor onze organisatie,” vertel directeur Machiel van Zanten. “Je moet blind op je materieel kunnen vertrouwen om je klanten de hoogste zekerheid te kunnen geven. Daaraan voldoet deze topmachine zonder meer.”

De HF16 heeft een trekgewicht van maar liefst 260 ton! Door deze enorme kracht zal de trekker vooral voor de dieplader staan om eigen machines maar ook machines van klanten te verzetten die meestal buiten de normale maten en gewichten vallen. Door het hydraulisch systeem kan de auto ook voor een kippertrailer ingezet worden. Ondanks al deze brute kracht voldoet de truck aan de nieuwste euro-emissies dankzij hoogstaande technische innovaties en slimmigheden.