1
0187 485 766

Transport over weg en water

Bij het uitdenken van een transportoplossing zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Uiteraard moet het transport boven alles veilig gebeuren. Door echter verder te denken besparen we ook op milieubelasting en kosten. Ons doel is een transportoplossing met zo min mogelijk transportbewegingen. Dat merkt u direct in de offerte en bijkomend voordeel is ook nog eens een lagere uitstoot.

 

Voor transport over weg hebben we een divers en compleet uitgerust wagenpark tot onze beschikking. De kiepauto en dieplader zetten we in voor zwaar transport. Daarnaast hebben we verschillende kipperauto’s die we snel kunnen inzetten. Van de aanleg van een weg tot het transporteren van de graanoogst, met onze transportoplossing heeft u zekerheid van een perfect geregeld vervoer.

 

Voor transporten over water hebben we alles in huis om bulk aan te pakken. Van een eigen loskade tot verschillende overslagkranen. Uiteenlopende projecten zijn door onze grijpers gegaan waaronder zonnebloempitten, zand, en bio-tarwe.

contact button