Ons bedrijfsverhaal

Zand erover | Team Yellow!

Bijna een eeuw in zand en grind

Zand- en grindhandel M. van Zanten is in 95 jaar uitgegroeid tot dé leverancier van zand en grind voor Goeree-Overflakkee en ver daarbuiten. Voor zowel particulieren als voor professionele oplossingen. Sinds 1925 is M. van Zanten vier generaties verder. Onder elke generatie ontwikkelde het bedrijf zich verder in haar aanbod en dienstverlening. Naast de basisproducten zand en grind verzorgt M. van Zanten sinds enkele jaren ook transport- en overslagdiensten. Met een compleet wagenpark, de nodige kranen en een gemeentekade ter beschikking voorziet M. van Zanten in uiteenlopende transportvraagstukken.

Door de jaren

Met de overname van overslag bedrijf Breskens is M. van Zanten toentertijd verdubbeld in bedrijfsomvang. Zo is transport en overslag naast zand en grind een belangrijke pijler geworden. Begin 2021 is ons leveringsgebied nog breder geworden door de overname van G.P. Roos Zand en Grind. Het jaar daarop verhuisden we naar de Edison 28. Zo zijn we niet alleen beter bereikbaar, maar bieden we ook een breder assortiment aan.

Businesspartner

In het gedreven familiebedrijf staat kwaliteit door service centraal. Samen met een breed productaanbod maakt deze gedrevenheid M. van Zanten tot een perfecte businesspartner. Dankzij korte lijnen en een flexibele houding, kan snel worden ingespeeld op verschillende vragen. Een uitdaging pakt men graag beet. Met een frisse blik worden maatwerktrajecten efficiënt ingevuld, gebruikmakend van de jaren lange ervaring.

Ook de komende jaren zal M. van Zanten zich blijven ontwikkelen, daar waar de markt en de klant dat vragen. Optimaal ondersteunend, met betrouwbare kwaliteit, flexibel en volgens een hoge servicegraad.