Service & Levering

Service en levering in zand, grind en verhuur en overslag

Kwaliteit is waar zand- en grindhandel M. van Zanten het al ruim 95 jaar van moet hebben. Die traditie zetten zij door om u de hoogste kwaliteit te blijven leveren tegen een goede prijs. In haar producten en diensten, maar ook als het gaat om meedenken rondom uw aanvraag. Bijvoorbeeld hoe een transport zo veilig mogelijk verloopt of hoe het milieu ontzien wordt door bijvoorbeeld minder transportbewegingen. Dat scheelt u bovendien in de prijs en zo snijdt het mes aan twee kanten.

Betrouwbare afspraken

Meedenken als service is meedenken in kwaliteit. Daar kunt u bij M. van Zanten op rekenen. ‘Gewoon’ afspraken nakomen en dankzij korte communicatielijnen blijft u altijd op de hoogte.

  • Service al ruim 95 jaar hoog in het vaandel
  • Betrouwbare levering, afspraak is afspraak
  • Kwaliteit in standaard producten en maatwerk

Altijd een oplossing

Kwaliteit door service geldt voor al onze producten, maar in het bijzonder ook voor onze maatwerkoplossingen. Wanneer er geen standaard oplossing beschikbaar is, zoeken we naar een passend alternatief. Daarbij zijn heldere afspraken en goede communicatie des te belangrijker. Informeer hoe we u van dienst kunnen zijn en bel 0187 – 485 766 of mail naar info@mvanzanten.nl.

Certificeringen & Vergunningen

Op- en overslag

Voor op- en overslag van bulkgoed is M. van Zanten de ideale partner in Middelharnis en omstreken. Voor zand en grind, maar ook graan, kunstmest en diervoeding heeft M. van Zanten alles in huis om u compleet van dienst te zijn. Wij onderscheiden de volgende op- en overslagdiensten.

Laden en lossen

Op slechts 1 kilometer van ons terrein bevindt zich onze 150 meter lange kade. Met een diepgang van maar liefst 5 meter is deze kade geschikt voor het laden en lossen van zeeschepen. Er is ruimte om drie schepen tegelijk te laden en lossen. Naast onze eigen loswal hebben we afspraken met loswallen en loskades in de regio Zuid-West Nederland. Ook boord naar boord overslag is mogelijk.

In laad- en losprojecten zijn wij de schakel tussen klant en bevrachter. Daarbij zoeken we altijd naar de meest efficiënte manier van werken. We denken verder en kijken hoe bepaalde vracht uit het schip komt.

Transport over weg en water

Bij het uitdenken van een transportoplossing zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Uiteraard moet het transport boven alles veilig gebeuren. Door echter verder te denken besparen we ook op milieubelasting en kosten. Ons doel is een transportoplossing met zo min mogelijk transportbewegingen. Dat merkt u direct in de offerte en bijkomend voordeel is ook nog eens een lagere uitstoot.

Leveringsgebied M. van Zanten