Verhuizing grondstoffendepot

Beste relatie,

M. van Zanten Zand- & Grindhandel B.V. is het nieuwe jaar goed begonnen door het grondstoffendepot te verhuizen van de Huygens naar Edison 28 te Middelharnis.

M. van Zanten Zand- & Grindhandel B.V. is al bijna 100 jaar (1925) de leverancier voor vele soorten zand, grind en verhardingsmaterialen op Goeree – Overflakkee en omstreken. Om de steeds grotere voorraden kwijt te kunnen, hebben we gekozen voor een ruimer en beter toegankelijk terrein. Op deze locatie kunt u terecht voor het afhalen van de vertrouwde producten. Omdat er meer ruimte is zullen wij ook nieuwe producten aanbieden en diverse afvalstoffen kunnen innemen.

Het terrein aan de Edison is gekozen door de structurele ligging midden op het eiland. En niet te vergeten: op één kilometer afstand van de loswal, waar de producten met schepen worden aangevoerd, om zo de producten zo efficiënt en milieuvriendelijk op locatie te krijgen.

Bij deze willen we u dan ook laten weten dat het vanaf maandag 10 januari alleen nog mogelijk is om op de Edison 28 producten af te komen halen.

Mochten er verder nog vragen zijn dan horen wij het graag. Mailen kan naar info@mvanzanten.nl of bellen naar 0187-485766

We hopen u daar te zien, tot dan!