Voorbeeld kranen

SENNEBOGEN

830 E 17
850 E 20
870 E 24
etc

FUCHS

MHL390F 25,5
MHL390F 24,5
etc

Certificeringen & Vergunningen

Op- en overslag

Voor op- en overslag van bulkgoed is M. van Zanten de ideale partner in Middelharnis en omstreken. Voor zand en grind, maar ook graan, kunstmest en diervoeding heeft M. van Zanten alles in huis om u compleet van dienst te zijn. Wij onderscheiden de volgende op- en overslagdiensten.

Laden en lossen

Op slechts 1 kilometer van ons terrein bevindt zich onze 150 meter lange kade. Met een diepgang van maar liefst 5 meter is deze kade geschikt voor het laden en lossen van zeeschepen. Er is ruimte om drie schepen tegelijk te laden en lossen. Naast onze eigen loswal hebben we afspraken met loswallen en loskades in de regio Zuid-West Nederland. Ook boord naar boord overslag is mogelijk.

In laad- en losprojecten zijn wij de schakel tussen klant en bevrachter. Daarbij zoeken we altijd naar de meest efficiënte manier van werken. We denken verder en kijken hoe bepaalde vracht uit het schip komt.

Transport over weg en water

Bij het uitdenken van een transportoplossing zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Uiteraard moet het transport boven alles veilig gebeuren. Door echter verder te denken besparen we ook op milieubelasting en kosten. Ons doel is een transportoplossing met zo min mogelijk transportbewegingen. Dat merkt u direct in de offerte en bijkomend voordeel is ook nog eens een lagere uitstoot.

Leveringsgebied M. van Zanten